Over mij

Over mij

Mijn naam is Gerardus. Ik ben in 1976 in Nederland geboren, waar ik momenteel ook woon. In mijn dagelijkse bezigheden ben ik voornamelijk een partner, gids, webontwikkelaar, vriend, vader, coach, programmeur en stilte.

Sinds 2007 ben ik vader van een mooie dochter en sinds 2008 ook van een prachtige zoon.

Enkele trivia

  • Eerst en vooral ben ik menselijk en ik 'evolueer' elke dag.
  • Ik drink graag koffie.
  • Ik gebruik een Apple iMac, Macbook Air en een iPad, maar heb geen iPhone.
  • Ik heb 10 broers en zussen.
  • Uplifting trance, maar ook Nahko Bear en Alan Walker is muziek waar ik graag naar luister.
  • Ik ben streng religieus opgevoed (bevindelijk gereformeerd). Al tientallen jaren ben ik echter geen lid of aanhanger van welke religie dan ook. Ik beschouw mezelf als open-minded ten aanzien van elke religie en/of spiritualiteit.
  • Naast Nederlands spreek ik Engels, een beetje Italiaans, PHP, HTML, CSS en SQL.
  • In Human Design ben ik een Manifesting Generator met een 4/6 profiel.

 

Inspirerende video's, muziek & boeken

Een paar video's die me inspireren:

Een paar videoclips van mooie muziek:

Boeken: